Dupa cum spune un bine-cunoscut proverb  “este mai bine sa previi decat sa tratezi”. Astfel in ideea aceasta, transpusa in contextul de care vorbim, este vorba de utilajele de constructii si durata acestora de functionare, se refera la faptul ca revizia utilajelor, verificarea acestora periodica implica costuri mai mici comparativ cu costurile necesare in cazul reparatiei utilajelor, a motoarelor acestora, a sistemelelor hidraulice, etc.

Termenul de “revizie” se refera la schimbul de filtre: de aer, combustibil, ulei motor si ulei hidraulic, precum si a uleiurilor. Implica de asemenea operatiunile de gresare a bolturilor, a bucsilor. Problemele ce apar prin neschimbarea filtrelor constau in incapacitatea acestora de a mai filtra, din cauza depunerilor impuritatilor in filtre.

In cazul utilajelor aflate in garantie, reviziile sunt obligatorii. Daca aveti un utilaj vechi si doriti sa-l folositi timp indelungat este obligatoriu sa ii faceti reviziile. Uzura se instaleaza inevitabil daca utilajul este folosit mult timp, insa prin schimbarea filtrelor si a uleiului puteti reduce din viteza cu care se instaleaza uzura pe utilajul dvs.

Daca nu sunteti convinsi inca, va mai spunem ca la un calcul simplu, realizarea periodica a reviziilor nu este nici pe departe comparabila ca valoare cu pretul pe care ati avea de platit pentru reparatii daca utilajul dvs sufera defectiuni. De asemenea in cazul utilajelor de provenienta straina, un set motor, dar si piesele componente ale pompei hidraulice sunt disponibile la preturi foarte mari.

Reviziile periodice nu fac altceva decat sa mareasca durata de functionare si in conditii optime a utilajelor dumneavoastra. Daca efectuati revizii periodice reduceti risurile aparitiei unor defectiuni majore ale utilajelor dvs. de asemenea ganditi-va ca in eventualitatea in care ati dori sa revindeti utilajul, valoarea de revanzare va fi mai mare datorita reviziilor, daca le-ati efectuat periodic.

Noi suntem aici pentru a va da toate informatiile legate de intretinerea utilajelor dumneavoastra – indiferent de vechimea si modelul utilajelor. Va oferim diverse contracte, de reparatii ocazionale sau contracte de intretinere si service. Va putem face un contract pentru intretinerea tuturor utilajelor dvs, la cele mai convenabile preturi.

Procesul de revizie si reparare este realizat de catre personal calificat, cu ani vechime la capitolul experienta, instruiti in tainele cunoasterii tipurilor de utilaje precum cel al dvs.

Indiferent de ce nelamuriri aveti, ne gasiti la numerele de telefon de la sectiunea contact sau puteti completa formularul de pe site.

 

Trebuie sa stiti ca revizia si intretinerea utilajelor dvs are loc numai dupa asumarea  indicatiilor producatorilor.

Pentru efectuarea reviziei, a intretinerii si a repararii utilajelor dispunem de piese de schimb si consumabile originale sau pe producator.

Durata de viata a utilajului dvs poate fi marita daca alegeti sa va faceti reviziile periodice cu ajutorul nostru. Stim cat de importante sunt contractele si respectarea acestora pentru dvs, astfel nu va permiteti sa va tineti utilajele in service prea des. Vrem sa fim parte din afacerea dvs si din succesul avut pe piata. Va oferim servcii de calitate de revizii si intretinere a utilajelor la cele mai mici preturi.